Restricții ridicate în Capitală. Raed Arafat, anunț de ULTIMĂ ORĂ: "Acestea rămân tot INTERZISE"
22 ian 2021, 15:32

Raed Arafat. Foto: Gov.ro
Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis relaxarea unor măsuri de restricție, începând de luni. 

Vineri, 22 ianuarie, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că, în continuare, botezurile, nunțile și petrecerile rămân interzise, în ciuda relaxării măsurilor. 

Începând de luni vor fi relaxate mai multe măsuri restrictive, respectiv restaurantele, barurile și cafenelele vor funcționa în intervalul 06.00-21, la o capacitate de 30%, iar săline de spectacole, teatre și cinematografe vor funcționa la o capacitate de 30%.

"Decizia este de a relua anumite activități, nici nu aș zice că ne relaxăm. E un cuvânt pe care îl folosim toți, dar trebuie să înțelegem că se reiau unele activități. HoReCa să respecte regulile, capacitate de 30 la sută, nu 50, nu 40. Una din trei mese! Așa trebuie să fie aplicată această regulă. Cinematografele, teatrele, 30 la sută!” Botezuri, nunți rămân interzise! Nici nu intrăm în această discuție”, a precizat Raed Arafat.

„Dacă se va observa că începe o creștere și începe din nou să crească incidența în București, această măsură poate să fie automat inversată și închis totul din nou. Așa cum a relaxat, poate să închidă, dacă crește incidența!”, a continuat șeful DSU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?