Restaurantele, focar de infecţie cu COVID-19. Studiul din SUA care dă fiori HORECA
15 sep, 08:23
Restaurantele sunt adevărate focare de infecţie cu COVID-19, afirmă specialiştii, care au concluzionat că pacienţii infectaţi care au luat masa în oraş înainte sunt de două ori mai mulţi decât ceilalţi. 

Centrul American pentru Prevenirea şi Combaterea Bolilor (CDC) redeschide discuţia despre gradul de siguranţă pe care îl oferă restaurantele, cafenelele şi barurile, în contextul pandemiei. Potrivit unui studiu realizat pe 314 adulţi testaţi pentru COVID-19 în iulie, 71% dintre cei confirmaţi cu COVID-19 şi 74% dintre cei testaţi negativ au spus că poartă mască facială în public. 

Cifre alarmante

Datele arată că cei mai mulţi dintre adulţii testaţi pozitivi au luat masa la restaurant cu două săptămâni înainte ca simptomele să se manifeste. Studiul afirmă că cifrele sunt duble faţă de cei al căror test a ieşit negativ. Citește mai multe pe DC News. 


Ştiri Recomandate

Ficat
EXCLUSIV
Anglia ar putea intra în lockdown: cine susține asta
Primul caz de gripă din acest sezon, confirmat la o tânără
De ce nu e bine să iei decizii când ești stresat
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri