Regizorul Cristi Puiu, pus la zid de medici: Curge apa pe noi! E dureros că sunt oameni care gândesc așa

Regizorul Cristi Puiu, discursul dinaintea începerii  proiecţiei "Malmkrog". Foto. Captură foto TIFF.
Dr. Andreea Moldovan, director medical la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov, a reacționat după ce a aflat că regizorul a îndemnat oamenii să nu poarte mască de protecție.

Cristi Puiu a refuzat să poarte masca la TIFF.


Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, "Malmkrog", că este "inuman" ca spectatorii să privească un film de 200 de minute purtând masca de protecţie pe faţă.


Acesta a spus că a muncit foarte mult la acest film, fără mască iar lansarea peliculei din Franţa, în sălile de cinema, a avut loc fără distanţare socială şi fără mască. "Şi ăsta este motivul pentru care eu nu particip la această poveste", a explicat Cristi Puiu, vineri, seara, înainte de începerea proiecţiei.

Dr. Andreea Moldovan, director medical la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov, a reacționat după ce a auzit că regizorul a refuzat s ă poarte masca. Medicul a amintit modul în care ea și colegii săi lucrează zi de zi, ore în șir,  încercând să salveze pacienți și spune că este dureros să vadă că un lider de opinie îndeamnă publicul la încălcarea acelor reguli de protecție. Citește declarațiile medicului pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel