Rectorul UBB: dacă situația o cere suntem pregătiți să trecem în sistem online

Sală de clasă
Rectorul Universității Babeș-Bolyai, Daniel David, a declarat, marți, 22 septembrie, în cadrul întâlnirii cu premierul Victor Orban că dacă situația o va cere cursurile universitare se vor muta cu totul în online.

La Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cursurile încep în sistem hibrid la mare parte din facultăți. Rectorul UBB, Daniel David, susține: ”suntem oricând pregătiți să trecem în sistem online, dacă situația o va cere, întrucât vom pune sănătatea tuturor mai presus de orice”. David a mai solicitat flexibilitate în adaptarea reglementărilor existente – în funcție de feedbackul instituțiilor/organizațiilor din sistem - și la sporirea resurselor financiare, mai ales în zonele defavorizate/persoanelor vulnerabile (cu precădere în mediul rural, pentru a nu accentua inegalitățile).

La întâlnirea de lucru desfășurată la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au participat, alături de rectorul UBB, președintele Senatului UBB, prof. univ. dr. Florin Streteanu, prorectorii Universității și premierul României, Ludovic Orban, ministrul Sănătății - Nelu Tătaru, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor - Lucian-Nicolae Bode, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Adrian Oros, prefectul județului Cluj – Mircea Abrudean, primarul municipiului Cluj-Napoca – Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj – Alin Tișe și europarlamentarul clujean Daniel Buda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?