Record la Maratonul Vaccinării București: 23.291 persoane vaccinate!
31 mai 2021, 14:24

Maratonul Vaccinării București. Foto: Ro Vaccinare
Peste 1.300 de medici, rezidenți, asistenți medicali și studenți au fost implicați în Maratonul Vaccinării, desfășurat în weekend în București. 

Maratonul Vaccinării din Capitală s-a desfășurat, în weekend, în două locații: Sala Palatului – unde au fost vaccinate 12.784 persoane cu vaccinul Pfizer și 1.528 de persoane cu Johnson&Johnson - și Biblioteca Națională – cu 8.125 persoane vaccinate cu Pfizer și 854 cu Johnson & Johnson.

Practic, în cele două locuri au fost organizate 50 de fluxuri de vaccinare;

Vaccinurile administrate au fost: Comirnaty, produs de Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani, și Janssen produs de Johnson & Johnson, fiind autorizat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Evenimentul a fost organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Peste 1.300 de medici, rezidenți, asistenți medicali și studenți au fost implicați în Maratonul Vaccinării din București iar numărul persoanelor vaccinate - 23.291 – este record, a anunțat CNCAV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Cum să scoți apa din urechi. Patru trucuri simple

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?