Record la Maratonul Vaccinării București: 20.360 persoane vaccinate împotriva COVID-19!
10 mai, 11:24

Maratonul Vaccinării București. Foto: Ro Vaccinare
Record înregistrat la Maratonul Vaccinării din București, unde în mai puțin de trei zile 20.360 persoane au făcut vaccinul COVID-19! Vaccinarea s-a făcut fără programare. 

La Maratonul Vaccinării din București au fost voluntari 1.349 de medici, rezidenți, asistenți medicali și studenți.

Maratonul s-a desfășurat în două locații: Sala Palatului (unde au fost 12.650 persoane vaccinate) și Biblioteca Națională (unde au fost 7.710 persoane vaccinate);

Practic, au fost organizate 50 de fluxuri de vaccinare, unde s-au vaccinat un număr RECORD de persoane în mai puțin de trei zile: 20.360 persoane. Acestea vor face lrapelul peste trei săptămâni!

Vaccinul COVID-19 folosit a fost Comirnaty produs de Pfizer, acesta fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani, a anunțat CNCAV pe platforma Ro Vaccinare.

G Ad:

Evenimentul a fost organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" București, în parteneriat cu Colegiul Medicilor București, Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din România - filiala Municipiului București, Societatea Studenţilor la Medicină București și Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), și al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Ştiri Recomandate

Când să-ți dea de gândit o durere puternică de cap
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri