Reacția FABULOASĂ a unui medic: „NU-I CREDEȚI PE FĂȚARNICI! Nu cred în COVID, dar dau din coate după medicamente”
22 sep, 12:30
Un foarte cunoscut medic a avut o reacție fabuloasă. Ea spune că acei „fățarnici” care neagă public existența COVID și se „hrănesc” de pe urma fanilor creduli, de fapt dau din coate ca să facă rost de medicamentele despre care se află că fac parte din tratamentul bolii. 
Medicamentele fara prescriptie luate fara sa ceri sfatul medicului pot fi periculoase

Un foarte cunoscut medic pune punctul pe I: 

NU-I CREDEȚI PE FĂȚARNICI! Neagă public existența COVID, influențând negativ, dar cum aud de un medicament, dau repede din coate pentru a face rost!!! Interesați-vă despre cei care credeți că vă plac! Puteți avea surprize enorme!

Dacă EI cred că nu există boala, ce să trateze?! Fățărnicie, iar și iar! Au destui fani! Naivi și/sau total dezinformați! Vă păcălesc (mint) cu zâmbete false, cu minciuni în lanț spuse în interviuri (nici nu vă puteți închipui cât mint), cu victimizări departe de adevăr! Și cu biografii romanțate, total lipsite de adevăr! Cu „laude” de tip „fumez de la 13 ani”!!! Bravo, halal exemplu!

Talent de a înșela, credibil (asta le e meseria), cu carul! Asta e „educația” pe care o transmit!!! Cei care-i cunosc zâmbesc amar, îi știu mitomani și foarte interesați în general, dar de publicitate, mai ales, pentru care ar face orice! Cu orice preț! NU LE PASĂ CÂT RĂU FAC! Caracter?! De ce? Cui folosește?”, scris, revoltată, prof dr Monica Pop pe pagina sa de Facebook.


Ştiri Recomandate

Știrile zilei - 22 octombrie: cele mai importante știri din sănătate
Focar de COVID-19 la un club sportiv: opt persoane infectate
Apa de gură care te-ar scăpa de coronavirus
Centru de Excelență în Telemedicină, lansat de FDA
Vaccin nou care protejează de HPV și cancer de col uterin
6 alimente bogate în vitamina D
INDACATEROLUM + GLICOPIRONIUM - prospect
RAMIPRILUM - prospect
GANCICLOVIRUM - prospect
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri