Raed Arafat: se va permite organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase numai cu respectarea regulilor de protecție sanitară
10 mai 2021, 17:48

Șeful DSU Raed Arafat a declarat luni după-amiaza, 10 mai, că va fi permisă organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase doar cu respectarea regulilor de protecție sanitară.

Raed Arafat, șefului DSU, a afirmat luni după-amiază, la finalul ședinței de Guvern, din 10 mai, că ”este eliminată restricția privind participarea la organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase legată de domiciliu sau reședință”.

”Se va permite organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase numai cu respectarea regulilor de protecție sanitară, stabilite prin Ordinul comun al ministrului Sănătății și al secretariatului de stat pentru culte”, a precizat Arafat, potrivit DC News.

Guvernul a mai decis, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile pe întreg teritoriul României începând din data de 13 mai şi a eliminat restricţia privind participarea la procesiuni sau pelerinaje religioase legată de domiciliu sau reşedinţă, a anunţat şeful DSU, Raed Arafat, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

6 metode eficiente pentru reducerea tusei la adulți

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?