Raed Arafat: alegătorii să vină cu mască

COVID-19, infecție
Raed Arafat, secretar de stat în MAI, recomandă alegătorilor să vină de acasă cu masca.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat luni, 14 septembrie, alegătorilor să îşi aducă mască de acasă și să intre în secția de vot.

”Va putea să obţină o mască (alegătorul care nu are - n.r.), dar recomandarea, totuşi, este ca alegătorii să vină cu mască. (...) Pentru semnătură, da, poate să vină cu pixul de acasă şi să semneze cu pixul de acasă. Poate că este şi mai bine aşa, ca să nu se transmită între membrul comisiei şi alegător. Deci, este foarte bine. (..) Dacă persoana nu vrea să poarte mască, în mod normal nu i se permite să intre în secţia de votare. Este o regulă, stabilită prin ordin de ministru, prin acte normative. (...) Cine nu vrea să respecte regulile - este posibil ca membrii comisiei să nu permită intrarea”, a declarat Raed Arafat, potrivit Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel