Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei are COVID. A aflat cu o zi înainte de rapel

Vaccin
Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, s-a îmbolnăvit de COVID după ce s-a imunizat împotriva infecției.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a aflat că are COVID cu o zi înainte de rapel. Acesta a precizat că are o formă ușoară a bolii și că s-a îmbolnăvit de la un coleg.

Vasile Bănescu i-a îndemnat pe oameni să se informeze și să ia decizia cea mai potrivită privind vaccinarea împotriva COVID. ”Îi îndemn personal pe cei ce încă ezită, să se informeze cât mai atent și din surse sigure cu privire la beneficiile vaccinului și, în urma consultării cu medicul de familie, sa ia decizia cea mai bună pentru sănătatea lor și a celor dragi. Eu am ales să o fac, vaccinându-mă", declara, în urmă cu câteva săptămâni, Vasile Bănescu, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel