Protest la Piața Universității: „Jos botnița!” și „Jos labele de pe copiii noștri!” GALERIE FOTO

Protest Piața Universității
Protest Piața Universității
  • Protest Piața Universității
PROTEST: Peste 100 de protestatari s-au adunat la Piața Universității nemulțumiți că la școală copiii trebuie să poarte mască. 

„NU pușcăriei! Vrem EDUCAȚIE, NU tortură!”, „Jos botnița!”, „Jos MASCA!” și „Jos labele de pe copiii noștri!” asta scandează cei peste 100 de protestatari adunați la un protest în Piața Universității din Capitală.

Nemulțumirea lor: faptul că au fost impuse reguli stricte în școli, portul măștii fiind cea mai contestată măsură. O altă nemulțumire e aceea că elevii nu mai au voie la școală să socializeze în pauze. 

Mulți dintre protestatari, care cer vehement demisia ministrului  Educației, Monica Anisie, au refuzat să vorbească cu jurnaliștii care purtau mască. 

„Libertate! Libertate!” și „Cu noi este Dumnezeu!”, mai strigă protestatarii, care s-au înfuriat atunci când jandarmii le-au cerut să poarte mască și să păstreze distanțarea socială. 

„Nu plecăm de aici! Stăm aici până mâine dimineață. Când ne pun botniță, ne iau libertatea”, urla unul dintre protestatari. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel