Prințul William, infectat cu noul coronavirus

Prințul William        Foto: wikipedia, autor Frankie Fouganthin
Prințul William al Marii Britanii a fost infectat cu noul coronavirus. Deși a fost bolnav în aprilie, el nu a dorit să facă public acest lucru pentru a nu-și îngrijora compatrioții.

Prinţul William al Marii Britanii a fost infectat cu noul coronavirus în luna aprilie, dar nu a făcut public acest lucru deoarece s-a temut că o astfel de informaţie ar fi putut să îi îngrijoreze pe compatrioţii lui. Ducele de Cambridge a acuzat dificultăţi respiratorii din cauza COVID-19, maladia generată de noul coronavirus, potrivit articolului din The Sun, citat de Agerpres.
Prinţul William a contractat noul coronavirus aproximativ în aceeaşi perioadă în care şi tatăl lui, prinţul Charles, a confirmat că a fost testat pozitiv, la fel ca şi prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson.

În vârstă de 38 de ani, fiul cel mare al moştenitorului tronului britanic nu a dorit să îi alarmeze pe compatrioţii lui printr-un anunţ referitor la acel diagnostic, care ar fi putut să trimită întreaga naţiune într-o stare de panică generalizată, precizează sursa citată.

Potrivit presei, prinţul William a fost tratat de medicii familiei regale şi s-a plasat în autoizolare, pe durata căreia şi-a păstrat totuşi anumite angajamente oficiale, la care a participat prin telefon şi videoconferinţe.

În cadrul Marii Britanii, Anglia a raportat deja peste 1 milion de cazuri de coronavirus şi va intra în cel de-al doilea lockdown din acest an începând de joi, pentru a stopa evoluţia fulminantă a celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel