Primul român cu infecție dublă. Vaccinul antigripal, de negăsit. Dr. Dorobăț, avertizează: AGRESIUNE dublă. Trebuie să îl avem

Carmen Dorobăț
Medicul Carmen Dorobăț a explicat ce înseamnă infectarea mixtă cu virusul gripal și Sars-Cov-2, menționând importanța vaccinului antigripal în această perioadă.

"Iată un început pe care noi, infecționiștii, nu ni l-am fi dorit atât de repede. Iată o primă infecție mixtă cum spunem noi, iar prezența virusului gripal și a virusului Sars-Cov-2 înseamnă o agresiune dublă la nivelul aparatului respirator. Sigur că prognosticul unui astfel de pacient depinde de...”

Medicul Carmen Dorobăț a explicat care sunt factorii cei mai importanți pentru prognosticul unui pacient cu dublaăinfecție, cu virusul gripal și noul coronavirus. De asemenea, ea a mai explicat ce ril ar avea un vaccin antigripal, în această situație.

Citește depsre toate aestea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel