PRIMELE MĂSURI de relaxare. Iohannis: SE ELIMINĂ PORTUL MĂȘTII

Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro
Klaus Iohannis anunţă măsura renunţării la purtarea măştii în aer liber. 

Klaus Iohannis a susținut, joi seară, o declarație de presă la Palatul Cotroceni, după ședința cu Cîțu, Barna, Bode, Ciucă, Mihăilă, Arafat și Pistol. Președintele a vorbit despre un calendar pentru o relaxare „precaută”.

„Am pregătit un calendar cu măsuri de relaxare și am dorit să avem un calendar care cuprinde întreaga perioadă de vară. Ne pregătim de relaxare! Trebuie să fie precaută. Vrem să scăpăm de pandemie, nu să ne relaxăm ca să revenim cu restricții”, a spus, joi seară, președintele Klaus Iohannis.

"Din 15 mai se elimină portul măştii în exterior, cu câteva excepţii, desigur. Rămân excepţiile din exterior unde trebuie să purtăm în continuare masca, cum ar fi pieţele, târgurile sau staţiile de transport public, fiindcă în mijloacele de transport public masca va rămâne obligatorie, cum va rămâne masca obligatorie în spaţiile din interior. Deci prima măsură, în aer liber se renunţă la această mască", a mai anunţat preşedintele Klaus Iohannis. 

Citește ce a mai anunţat preşedintele Iohannis pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel