Președintele de onoare al Veteranilor de Război, vaccinat la 100 de ani împotriva COVID. Declarații - IMAGINE
20 ian, 19:48
Președintele de onoare al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, general-locotenent Octavian Leru, s-a vaccinat împotriva infecției COVID la aproape 100 de ani.
Octavian Leru, președintele de onoare al Veteranilor de Război  FOTO: Facebook Ro Vaccinare

La aproape 100 de ani, președintele de onoare al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, general-locotenent Octavian Leru, s-a vaccinat luni, 18 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, împotriva COVID-19.

Iată ce a declarat după, potrivit paginii de Facebook RO Vaccinare:

”Să învățați, iar în viață să faceți ceea ce vă place. Să vă alegeți meseria pe care o doriți și să munciți. Altfel, este rău și pentru voi, dar mai ales pentru cei cu care lucrați. Să știți că se poate ajunge la această vârstă prin liniște sufletească și ponderare în tot ceea ce faceți”.

Octavian Leru a absolvit al Școlii Militare de Ofițeri de Artilerie și este veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial cu Regimentul 4 Artilerie Grea. ”Printr-un gest de camaraderie și respect, personalul activ din Ministerul Apărării Naționale va da întâietate veteranilor de război, răniților în teatrele de operații, pensionarilor militari cu vârste de peste 65 de ani și celor cu boli cronice”, se mai arată în postare.


Ştiri Recomandate

LOSARTANUM + AMLODIPINUM - prospect
LOSARTANUM - prospecte
LORNOXICAMUM - prospect
L-ORNITIN L-ASPARTAT - prospect
Dr Beatrice Mahler: tulpina sud-africană pune probleme


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri