Preot, VIRAL scandalos pe WhatsApp, despre VACCIN. Vasile Bănescu (BOR): Una dintre ideile ABERANTE. Imaginar fals apocaliptic

Mesajul care dezinformează a devenit viral
Un videoclip cu mesajul unui preot a devenit viral pe WhatsApp. Mesajul său dezinformează clar asupra vaccinului apărut împotriva COVID-19. Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al BOR, a răspuns, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Un videoclip a devenit viral pe WhatsApp. Un preot ține o prelegere despre cum doi sfinți au vorbit despre un vaccin care va veni să trateze o boală, vaccin ce va fi obligatoriu și care va conține cipuri. Mesajul este destul de lung, iar informația din el poate să inducă în eroare foarte multe persoane. Practic, mesajul conduce lumea spre ideea că nu e bine sa facă vaccinul. 

Vă redăm mesajul din videoclip

"Unde este credință, preoții știu ce au de făcut și citez mai departe niște rugăciuni. Întrebarea zilei este: Ce facem părinte? Ne vaccinăm sau nu ne vaccinăm? Răspunsul ni-l dau doi sfinți. Întâi Sfântul Paisie Aghioritul, care în urmă cu vreo 30 de ani întrebat despre sfârșitul lumii a spus așa: Iată acum, iarăși a apărut o boală pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu. Și ca să-l poată face cineva, îl vor pecetlui, îi vor pune cipuri. Găsiți asta în...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel