Preot militar din Timișoara, ucis de COVID-19. Avea 37 de ani

preotul militar Radu Cosmin-Bogdan. Foto: ", a transmis și colectivul Spitalului  Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu”, Timişoara
Preotul militar Radu Cosmin-Bogdan s-a stins din viață la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babeș” din Timișoara, unde era internat pe sectia de Terapie Intensivă, în urma infectării cu COVID-19

Cu două săptămâni în urmă, reprezentanții Spitalului Militar făceau apel la pacientii care s-au vindecat de coronavirus să doneze plasmă pentru a-i salva viața

 

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm că preotul militar ic. stav. dr. Radu-Cosmin Bogdan (1983-2020) a trecut la cele veșnice în ziua de 23 septembrie 2020, după o scurtă și foarte grea suferință.

Părintele Radu-Cosmin Bogdan s-a născut în Timișoara, la 13 iunie 1983, într-o familie de buni creștini ortodocși, care i-au oferit o creștere și o educație aleasă.

Vădind din copilărie o râvnă deosebită pentru Biserică și pentru cele sfinte, a urmat cursurile clasei de teologie din cadrul Colegiului Național „Carmen Sylva” din Timișoara, remarcându-se prin rezultate excepționale la învățătură, dar și prin darul său muzical și vocea baritonală deosebită dăruită de Dumnezeu (…).

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa cerească, împreună cu sfinții și îngerii, să-i mângâie familia greu încercată și să aibă în purtarea Sa de grijă pe iubiții săi copilași!

Veșnică să îi fie pomenirea și amintirea sa din neam în neam„, transmit reprezentantii Mitropoliei Banatului, potrivit opiniatimisoarei.ro.

 

"Colectivul Spitalului Militar Timișoara este alături de familia îndurerată, soția Macrina și cei 3 copii, Iustin, Teodora și Sofia, a celui care a fost Preotul Militar al Garnizoanei Timișoara, Părintele Radu Bogdan, plecat prea devreme dintre noi, răpus de virusul SARS-CoV-2.
Sincere condoleanțe
Dumnezeu să îl aibă în paza Lui!", a transmis și colectivul Spitalului  Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu”, Timişoara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel