Premierul Florin Cîțu: românii vor merge în vacanță fără certificatul verde

Concediul ni-l vom petrece altfel în următorii ani din cauza pandemiei de COVID-19
Premierul Florin Cîțu spune că, în acest an, românii vor putea merge în vacanță fără a avea nevoie de certificatul verde.

Premierul Florin Cîțu a declarat luni, 5 aprilie, că românii vor merge în vacanță, pe teritoriul României, fără certificatul verde și că se va înființa azi un comitet interministerial în acest sens. ”În niciun caz! În România nu se va aplica certificatul verde. Românii vor merge în vacanță fără! De aceea avem acest comitet interministerial pentru că sunt reguli pe care le vom respecta, dar fără certificatul verde!”, a precizat Florin Cîțu.

Oficialul a mai afirmat că se va crea un comitet interministerial ”care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României”. ”Astăzi voi anunța constituirea unui comitet interministerial, prin decizia premierului și sub coordonarea premierului, care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României. De fapt, aceasta este primul jalon, primul milestone, prima bornă pe care o punem pentru revenirea la normalitate și am să vă explic la ce mă refer”, a declarat premierul, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel