Prefectul Bucureștiului: toți elevii pot participa fizic la ore de mâine

Prefectul Bucureștiului, Alin Stoica, a declarat că toți elevii pot merge, de mâine, fizic, la școală deoarece continuă să scadă numărul îmbolnăvirilor cu infecția COVID.

Prefectul Bucureștiului, Alin Stoica, a declarat că de miercuri, 19 mai, toți elevii din Capitală pot reveni la ore, la școală deoarece azi e a doua zi consecutiv când rata de infectare a scăzut sub 1 la mie.

”Având în vedere că trendul este descendent în continuare, am rămas sub 1 la mie, toți elevii pot participa fizic la ore în școli, începând de mâine”, a declarat prefectul Bucureștiului, Alin Stoica.

Azi, marți, 18 mai, rata de infectare cu COVID în București este sub 1 la mie în Buucrești.

Capitală astfel încât autoritățile stabilesc dacă de miercuri vor fi reluate cursurile faţă în faţă pentru toţi elevii din București. Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu anunţa, luni, că ar fi posibilă revenirea elevilor în bănci, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel