Polițistul care s-a împușcat în cap a murit la spital

Cruce
Polițistul care duminică s-a împușcat în cap cu arma din dotare a murit azi după amiază. El era internat în stare gravă la SCJU Craiova.

Poliţistul de 31 de ani din judeţul Olt care s-a împuşcat duminică în cap cu arma din dotare a murit. Bărbatul și-a încheiat socotelile cu viața într-un apartament din Caracal. 

Medicii sosiți la fața locului au încercat să îl resusciteze și l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, în stare gravă, unde azi după amiază a încetat din viață.


Potrivit reprezentanţilor SCJU Craiova, medicii au încercat să îl resusciteze, însă bărbatul nu a putut fi salvat.

Poliţistul, în vârstă de 31 de ani, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, judeţul Olt, s-a împuşcat cu armamentul din dotare în apartamentul din municipiul Caracal în care locuia împreună cu soţia iar cel care a sunat la 112 a fost cumnatul său. Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului iar ulterior a fost transportat la SCJU Craiova, unde a stat trei zile în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral sever, având două plăgi la cap, una de intrare şi una de ieşire a glonţului, arată agerpres.ro.

Poliţistul a ajuns în judeţul Olt în urmă cu circa o lună, prin transfer din judeţul Timiş. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel