Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
PMB: Peste 3.000 de bucureșteni înscriși la testarea pentru noul coronavirus
22 mai, 23:55
Peste 3.000 de bucureșteni s-au înscris la testarea pentru noul coronavirus în primele ore după lansarea platformei http://testampentrubucuresti.assmb.ro/. în cadrul programului „Testăm pentru București”, anunță Primăria Capitalei.
Covid-10, sange

Primăria Capitalei (PMB) a recomandat bucureștenilor să nu utilizeze adrese de e-mail de pe yahoo.com în vederea înscrierii în programele de testare gratuită. 

„În urma sesizărilor celor care au aplicat pe această platformă, dar nu au primit confirmarea înscrierii, recomandăm evitarea utilizării adreselor de e-mail de pe yahoo.com, pentru că acestea fie ajung cu întârziere, fie sunt trimise direct în spam. Cei care s-au înscris deja cu o adresă de yahoo sunt rugați să se reînscrie, cu o altă adresă de e-mail”, a precizat PMB.

„Aceste teste vor fi prelucrate de nouă unități medicale de stat și private, cu 36 de puncte de recoltare, afiliate acestui proiect”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Aplicația oficială este funcțională începând de vineri, ora 13.00, la adresa: http://testampentrubucuresti.assmb.ro/. 

Bucureștenii vor completa o declarație ce cuprinde criterii de eligibilitate și date personale (nume, prenume, CNP, serie și număr C.I., vârstă, sex, adresă de domiciliu, număr de telefon, adresă de e-mail, în cazul minorilor sunt necesare datele din certificatul de naștere).

După finalizarea acestei prime etape și acceptarea intrării în program, urmează completarea cererii de înscriere și consimțământul pentru participare. Fiecare participant înscris primește un număr de înregistrare și un e-mail de confirmare, urmând să fie contactat pentru programare și testarea propriu-zisă.

Testarea se va realiza în mod gratuit, iar Primăria Capitalei, prin ASSMB, urmează să deconteze pentru fiecare persoană testată suma de 200 de lei, direct către laboratoarele de stat și private afiliate proiectului, menționează PMB.


Ştiri Recomandate

Deficiența de magneziu scade nivelul de vitamina D. Efecte nefaste
AVC: fluxul de sânge se reface primul, apoi neuronii
Controale la centre de bătrâni: 75 de persoane, personal și asistați, pozitivi la SARS-CoV-2
Pacient dispărut din spital, căutat de polițiști, inclusiv cu câini
Diabet. Nouă semne precoce care anunță boala
Copii
EXCLUSIV
Copiii, cât de expuși sunt în fața infecției cu coronavirus: explicațiile unui medic
Pulberea proteică: ce riscuri ascunde
China, potențial vaccin COVID-19, rezultate promițătoare
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?