Pintea, vizită la pacientele rănite în accidentul din Ialomița. „Medicii spun că se vor recupera”

Sorina Pintea a vizitat astăzi pacientele rănite în accidentul de sâmbătă dimineață, din Ialomița
Sorina Pintea, ministrul Sănătății a vizitat astăzi cele 6 victime ale accidentului care a avut loc la sfârșitul săptămânii în județul Ialomița și care sunt internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni.

Din cele 6 femei, un număr de 5 sunt internate încă în secțiile de Terapie Intensivă ale Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, iar una în secția de chirurgie plastică.

„Starea lor este bună, stabilă sunt detubate și conștiente. Am vorbit cu toate, inclusiv cu fata de 19 ani care este în stare mai gravă. Medicii spun că se vor recupera. Am vorbit cu ele și cu cadrele medicale care le îngrijesc despre accident, dar și despre tratamentul medical necesar pe care îl primesc. Le urez sănătate și recuperare cât mai rapidă", a declarat Sorina Pintea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel