Pericolul tulpinii britanice. Virgil Musta, AVERTISMENT: Ne așteptăm la un val

Dr Virgil Musta. Foto: Facebook
Medicul Virgil Musta sfătuiește românii să fie foarte precauți în perioada următoare din cauza tulpinii britanice a COVID. 

Doctorul Virgil Musta, șeful secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, îi sfătuiește pe români ssă fie foarte atenți să să se protejeze întrucât tulpina britanică a COVID este mai contagioasă și că ar urma un al treilea val pandemic.

”'A început să crească numărul de cazuri de COVID și bineînțeles și cazurile severe. La ora actuală ne confruntăm cu o presiunde destul de mare pe sistemul de sănătate în județul Timiș. Ne așteptăm la un val. Probabil că tulpina B117 englezească este deja în comunitatea noastră care este mult mai contagioasă și face ca un număr mult mai mare de oameni să se îmbolnăvească. De aceea, eu cred că trebuie să fim foarte precauți în perioada următoare, pentru că această tulpină riscă să ducă la un număr mare de cazuri”, a delcarat medicul Virgul Musta, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel