Pedepsiți să sape morminte, după ce au refuzat să poarte măști

Decese
Oamenii care refuză să poarte măști pentru a-i proteja pe ceilalți de contaminarea cu noul coronavirus au fost pedepsiți să sape gropi pentru morți.

Opt rebeli din regența Gresik din estul Java, Indonezia, care nu au vrut s poarte măști, au primit pedeapsa severă de a săpa gropi la un cimitir public din satul Ngabetan.
Câte doi au fost repartizați la fiecare mormânt pentru a le preda o lecție dură, au spus liderii satului, potrivit dailystar.co.uk.
Șeful districtului Cerme, Suyono, a spus: „Există doar trei săpători de morminte disponibili în acest moment, așa că m-am gândit că aș putea să îi pun pe acești oameni să lucreze cu ei. Sperăm că acest lucru poate crea o măsură de descurajare împotriva încălcărilor ulterioare a măsurilor”.
Nadi bin Eji, care lucrează la unul dintre cele două cimitire din Jakarta, unde sunt îngropate victimele coronavirusului, a declarat că aproximativ 2.600 de persoane au fost îngropate de la începutul focarului.
Indonezia a înregistrat peste 215.000 de cazuri ale infecției mortale, ceea ce a dus la implementarea unor măsuri stricte pentru încercarea de a limita răspândirea virusului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel