Pastila de frumusețe: Tot ce trebuie să știi despre sănătatea dinților. Dr. Alin Gabor vine cu sfaturi utile

pastila de frumusete
EXCLUSIV
Dr. Alin Gabor, medic stomatolog și asistent universitar, vine la Pastila de Frumusețe, sâmbătă, de la ora 15:00.

Sâmbătă, 6 mai, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola,  DC News și DC Medical.

Săptămâna aceasta, Dr. Alin Gabor vine în platoul nostru pentru a dezbate unele dintre cele mai comune curiozități, atunci când vine vorba de o îngrijire orală cât mai corectă. Vom afla răspunsul la multe întrebări ce circulă zilnic în mediul online: când trebuie să ne spălăm, de fapt, pe dinți, întrucât părerile sunt foarte împărțite, dacă trebuie să ne scoatem măsele de minte sau nu, dar și ce părere are specialistul despre benzile de albire, extrem de utilizate în rândul oamenilor. Aceste subiecte, dar și multe altele, vă așteaptă sâmbătă, 6 mai 2023.

„Pe parcursul nopții, bacteriile se pot multiplica, dar nu sunt bacterii diferite, nu se întâmplă nimic deosebit pe timpul nopții. Majoritatea pacienților se trezesc cu un gust neplăcut dimineața și este ceva normal, pentru că în timpul somnului se deshidratează foarte tare gura, mai ales în cazul pacienților care respiră pe gură.

Cei care care mai au probleme gastrice secretă un acid, care, stând pe orizontală se provoacă un reflux și, din nou, provoacă un miros neplăcut al gurii. Multora nu le place să mănânce în acest condiții și preferă să se spele înainte. Din punctul de vedere al sănătății întregului corp, nu are nicio legătură faptul că te speli înainte de masă.”, spune Dr. Alin Gabor, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

- Când trebuie, de fapt, să te speli pe dinți

- Adevărul despre măselele de minte

- Ce este paradontoza și cum o tratăm 

- Benzile de albire - sunt sau nu bune pentru dinți

- Dr. Alin Gabor i-a făcut un nou zâmbet artistului Luis Gabriel

- Problemele dentare în sarcină

- Mersul la dentins și teama de hapatită

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 6 mai, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel