Paste cu brânză feta, rețeta care face furori pe Tik Tok. Iată cum se prepară / FOTO

Dacă îți place mâncarea, mai ales pastele, această rețetă de pe Tik Tok este pentru tine. 

Este posibil să fi văzut deja felul de mâncare cu paste și feta distribuit pe TikTok. De fapt, această rețetă este atât de distribuită, încât a creat o adevărată isterie mondială.

Un utilizator de TikTok, pe nume Feel Good Foodie, a împărtășit o rețetă pentru acest fel de mâncare, iar videoclipul său a adunat aproximativ 5 milioane de vizualizări. Nu numai asta, dar răspunsul oamenilor cu privire la acest fel de mâncare este, de asemenea, uimitor.

În realitate, însă, rețeta originală îi aparține unei persoane din Finlanda, numită Jenni Hayrinen. Ea a distribuit videoclipul cu câțiva ani în urmă, pe Instagram, cu hashtag-ul #UnniFetaPasta.

Iată cum se prepară rețeta de paste cu brânză feta 

 

În primul rând, ai nevoie de 230g de paste și cel puțin 4 căni de roșii cherry. Apoi de 230g brânză feta. 

Fierbe pastele și prăjește roșiile cu brânza. Nu uita să adaugi o jumătate de cană de ulei de măsline și un sfert de linguriță de sare de mare și piper negru. Bagă la cuptor roșiile cu brânza feta, apoi amestecă-le cu pastele pe care le-ai fiert mai devreme.

Poți adăuga, de asemenea, căței de usturoi și niște busuioc, pentru un plus de savoare. Asta este tot! Rețeta este gata în cel mult 20 de minute. 

2. -imagine fara descriere- (reteta-paste-feta_09865300.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel