Participare internațională la Congresul Național de Farmacie 2021. Europharm Distribuție, partener strategic

Medicamente
Societatea de Științe Farmaceutice din România împreună cu Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea, organizează online, anul acesta, în perioada 15 - 17 septembrie, cea de a XVIII-a ediție a Congresului Național de Farmacie cu tema: Farmacia - de la inovare la buna practică farmaceutică, susținut de Europharm Distribuție.

Organizat o dată la doi ani, Congresul Național de Farmacie din 2021 este acreditat cu 40 de puncte EFC. Președintele acestei ediții va fi Prof. univ. dr. farm. Dumitru LUPULEASA, Președinte al Societății de Științe Farmaceutice din România.

Participanți de marcă, la Congres

Congresul Național de Farmacie 2021, susținut de Europharm Distribuție, are o o importanță majoră pentru comunitatea farmaceutică din România, deoarece în cadrul lui vor fi prezentate și promovate progresele înregistrate în cercetarea farmaceutică, urmând să fie conturate direcțiile pe care această comunitate le va avea în viitor.

La congres și-au anunțat participarea personalități prestigioase din țară, decanii facultăților de Farmacie, directori ai școlilor doctorale, precum și cadre didactice, cercetători cu o activitate științifică recunoscută la nivel național și internațional, precum Dominique JORDAN - President Pharmaceutical Practice FIP, Luciano Saso - Vice-Rector, Faculty of Pharmacy and Medicine Sapienza University, Roma, Italy; Petr Horak – President European Association of Hospital Pharmacists sau Wafa Dahal - American College of Clinical Pharmacy University of Illinois din Chicago.

Anul acesta vor fi abordate, în cadrul congresului, următoarele teme:

- Plantele medicinale - actualități în cercetare și utilizarea terapeutică;

- Xenobiotice și biotice – evaluarea clinică și non-clinică a eficacității și siguranței;

- Design–ul medicamentului – sinteză, analiză și inovare;

- Tehnologie farmaceutică – perspective în optimizarea formelor farmaceutice;

- Practica farmaceutică – aspecte de legislație, management, marketing farmaceutic și aplicații ale tehnologiei informaționale.

Europharm Distribuție, partenerul de bază

Europharm Distribuție, aliatul strategic al farmaciilor din România, este, din nou, partener al acestui eveniment de mare anvergură, cu intenția de a-și consolida poziția și orientarea pe piața.

„Prin toată activitatea noastră, contribuim la creșterea accesibilității pacienților la tratamente prin portofoliul de produse, acoperirea națională și parteneriatele cu clienții și furnizorii noștri. Prin orientarea noastră asupra programelor educaționale din domeniul pharma, ne dorim să sprijinim formarea profesională a specialiștilor, cu scopul de crește calitatea actului farmaceutic de care beneficiază pacienții”, a anunțat compania Europharm Distribuție, care este una dintre cele mai importante companii românești de distribuție farmaceutică și servicii logistice, cu o activitate de peste 26 de ani pe piața locală.

Partener strategic pentru farmaciile din România

Compania a trecut printr-o lungă perioadă de dezvoltare și transformare, în ultimul an adăugându-și în portofoliu produse ale 20 de producători importanți pentru farmaciile partenere. De asemenea, și-a extins capacitatea de transport cu 30% și a achiziționat 31 de noi autoutilitare Mercedes-Benz Sprinter in valoare de 1 milion de euro, și-a modernizat și extins cu 24% capacitatea depozitului de servicii logistice din Chitila, putând acum să ofere peste 25 de tipuri de servicii logistice pentru unii dintre cei mai mari producători de medicamente din piață.

Asta a presupus, printre altele, digitalizarea proceselor interne pentru gestiunea comenzilor online, WMS, managementul rutelor de livrare și management financiar-contabil, ceea ce face Europharm Distribuție capabilă să răspundă celor mai exigente cerințe venite din partea partenerilor de business. Iar toate aceste servicii și soluții pot fi adaptate cerințelor partenerilor, pentru a putea fi asigurate profitabilitatea și stabilitatea tuturor celor implicați.

Europharm Distribuție are, în acest moment, două domenii principale de activitate:

Primul este reprezentat de Distribuția de medicamente, prin care derulează activități de distribuție angro tradițională a unui portofoliu larg de produse aparținând furnizorilor locali și internaționali și comercializează produsele respective către toate tipurile de clienți care dețin autorizațiile necesare pentru comercializarea de medicamente (farmacii, lanțuri de farmacii, depozite, spitale etc.);

Al doilea domeniu este cel al Serviciilor Logistice, prin care furnizează servicii logistice producătorilor și furnizorilor, precum servicii de depozitare, manipulare, facturare, transport, livrare, precum și servicii logistice cu privire la distribuția de mostre, produse pentru studii clinice și materiale promoționale etc.

Rețeaua logistică Europharm Distribuție este formată, în acest moment, din 9 depozite, dintre care 8 sunt în Chiajna (Depozitul Central), Baia Mare, Craiova, Cluj, Galați, Sibiu, Iași, Timișoara, iar ultimul, mai exact Depozitul de Servicii Logistice, este situat în Chitila. Toate aceste depozite au certificate în acord cu standardul internațional de calitate ISO 9001:2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel