Radiografiile și radiațiile din...
Dacă ritmul cardiac crește după ce bei bere, apelează imediat medicul. Dacă aveți o reacție alergică severă, puteți dezvolta simptome care pot pune viața în pericol.
Anafilaxia din consumul de bere poate apărea din cauza diferitelor afecțiuni. Anafilaxia este o afecțiune rară care este declanșată de un alergen pe care corpul tău îl consideră substanță periculoasă. Anafilaxia este cel mai frecvent rezultatul unei mușcături de insecte, sau în urma consumului anumitor medicamente sau alimente. În timpul unei reacții alergice severe, țesuturile din corpul tău eliberează histamină și alte substanțe chimice care provoacă inflamația. Țesuturile moi se umflă și se strâng și duc la complicații suplimentare, cum ar fi incapacitatea de a respira, creșterea ritmului cardiac, un puls slab și scăderea bruscă a tensiunii arteriale, , notează Livestrong.
Produsele chimice numite sulfiți sunt utilizate în mod obișnuit în bere și vin pe post de conservant pentru a opri băutura să își schimbe culoarea. Clinica Cleveland afirmă că FDA a plasat o restricție a sulfiților pentru utilizare în fructe și legume, dar sunt în continuare permise în băuturi. Este posibil să aveți alergie sau sensibilitate la sulfiții care ar putea provoca anafilaxia. O reacție alergică va determina crearea de anticorpi împotriva imunoglobulinei E, în timp ce o sensibilitate generală poate provoca doar complicații digestive.
Deși intoleranța la alcool nu este o reacție alergică, poate duce totuși la anafilaxie. Intoleranța la alcool este incapacitatea corpului tău de a digera și absorbi alcoolul. Această afecțiune provoacă congestie nazală, mâncărimi ale pielii, nasul curgător, congestie nazală, astm, vărsături, greață, arsuri la stomac, dureri abdominale și creșterea ritmului cardiac. Consumul de bere poate declanșa simptomele acestei intoleranțe care poate duce la palpitații cardiace. Tratamentul acestei afecțiuni severe poate include utilizarea epinefrinei, adrenalină sintetică care poate readuce organismul la funcția normală.
Berea este făcută din boabe. Dacă aveți alergie la grâu, abia sau secară, o creștere a ritmului cardiac și palpitații pot fi cauzate de proteinele de cereale folosite la fabricarea berii. Atunci când ingerați bere, sistemul dumneavoastră imunitar poate identifica accidental proteinele din băutură ca alergeni și le poate ataca cu anticorpi IgE. Această acțiune poate duce la o inundație de substanțe chimice care intră în organism, trimițând-o într-o stare de șoc.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Radiografiile și radiațiile din...
O substanță chimică nou identificată...
Acesta este semnul cancerului...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Prediabetul este un semnal de...
Palpitațiile inimii, adesea...