Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Pacientă într-un spital de psihiatrie, a ajuns pe acoperișul unității medicale
21 sep 2019 / 21:23
O femeie a ajuns pe acoperișul spitalului de Psihiatrie unde era internată. Ea a coborât singură, după ce au ajuns pompierii la fața locului. 
Pacienta este grav bolnavă

O femeie s-a urcat, azi, pe acoperișul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Femeia era pacientă a unității medicale și este forte grav bolnavă. Femeia nu a vrut să se sinucidă, dup cu au rătat reprezentanții unității medicale, citați de agerpres.ro și a coborât singură după ce au ajuns pompierii la ea.

În prezent, conducerea spitalului face verificări pentru a stabili cum a fost posibil să ajungă pe acoperiş. Sunt verificaţi mai întâi angajaţii care se aflau la serviciu.

Pacienta a reuşit să iasă din clădire prin pod şi s-a urcat pe acoperiş, de unde a coborât când au ajuns pompierii la faţa locului, a arătat dr. Ciprian Băcilă, directorul medical al unității.

"Este vorba despre o pacientă cu o fenomenologie psihotică. Ce vă pot spune sută la sută este că a vrut să coboare singură de pe acoperiş. (...) Eu sunt în drum spre spital, sunt cu domnul manager. Exista un medic de gardă, un asistent medical şi un infirmier", a explicat dr. Ciprian Băcilă.

Potrivit acestuia, "pacienta acum este în regulă. (...) Când pompierii au ajuns la ea, a coborât singură şi vrea să rămână la spital. Pacienta este foarte bolnavă, (...) a fost adusă de familie la spital. Ea nu a avut nicio secundă tentaţia de suicid".


Ştiri Recomandate

Medicament retras de pe piață. Cauzează cancer
Dieta vegetariană scade considerabil riscul de AVC
Depresia: cum e percepută când oamenii cred că e biologică
Maștile de protecție
EXCLUSIV
Măști purtate incorect: avertismentul unui medic
Gura uscată, 10 remedii pentru combaterea simptomelor
Cafeaua, beneficii pentru siluetă. Câtă trebuie să bei
Cel mai sănătos ulei pentru gătit
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?