Pacient dispărut din spital, căutat de polițiști, inclusiv cu câini
25 mai, 15:58
Un pacient care a dipărut de la un spital este căutat de polițiști, inclusiv cu câinii de urme. Ancheta se derulează inclusiv asupra unor cadre medicale.
Poliția a deschis o anchetă în acest caz

Un bărbat care a suferit un accident vascular cerebral și a ajuns la spital, este acum de negăsit. El a dispărut din unitatea medicală, iar acum este căutat de polițiști.

Pacientul a dispărut de mai bine de o lună, pe 23 aprilie. Atunci a suferit un AVC și a fost dus cu o ambulanță la spital la Târgu Jiu, de unde a dispărut după ce a fost consultat și i s-a pus diagnostic.

Pacientul a fost dus apoi cu ambulanța la unitatea de Primiri-Urgențe a spitalului, unde echipajul l-a încredințat medicilor de aici. 

Pacientul a fost trimis la cortul de triaj epidemiologic. Aici e de neînțeles acțiunea medicilor având în vedere că a fost dus în secție.

Din acel moment, pacientul nu a mai fost găsit. O anchetă se derulează acum în spital, iar polițiștii îl caută acum inclusiv cu câini de urme. De asemenea, cercetările s-au extins și asupra cadrelor medicale, notează Antena 3.

 

 

 

 


Ştiri Recomandate

Medic bătut pentru că a eliberat documente pentru urna mobilă
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri