Pacient cu COVID fugit din spital, târât înapoi de cadrele medicale. Bărbatul are dosar penal

Pacient târât de cadrele medicale înapoi în spital. Foto: print screen Antena3
Imagini șocante la Drobeta-Turnu Severin, acolo unde un pacient cu COVID a fost filmat în timp ce era târât înapoi în spital, de câteva cadre medicale.

Scandalul s-a produs la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu Severin, acolo unde mai multe cadre medicale, echipate cu întreg echipamentul de protecţie împotriva COVID, au târât, pe jos, un pacient infectat care fugise din unitatea medicală.

Bărbatul, care era internat la ATI și primea oxigen suplimentat și care a reușit să fugă din spital, are acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, notează Antena3. 

Pe imaginile surprinse de un trecător se vede cum pacientul imploră asistentele să nu-l interneze din nou. În timp ce IJP Mehedinţi a deschis un dosar penal pe numele bărbatului, conducerea Spitalului din Drobeta-Turnu Severin a anun/at că va face o anchetă internă ca să vadă cum a fost posibil ca bărbatul să iasă din unitatea medicală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel