Pacient cu COVID-19, tratat pentru icter obstructiv. Mesajul medicilor de la Spitalul Colentina

FOTO: Facebook Spitalul Colentina
Un pacient cu COVID-19 a suferit o intervenție dificilă la Spitalul Colentina pentru icter obstructiv.

Medicii gastroenterologi de la Spitalul Colentina, coordonați de conf dr Bogdan Mateescu, au trata un pacient cu COVID-19 de icter obstructiv.

”Facem ce am făcut și înainte de pandemie: diagnosticăm și tratăm orice pacient cu boli gastrointestinale, cât putem de bine. Este și cazul acestui bărbat, transferat de la Curtea de Arges, pentru icter obstructiv (blocarea scurgerii bilei din ficat in intestin), dar descoperit la testarea pentru SARS-COV-2 ca fiind infectat cu noul coronavirus. Ne-am protejat împotriva virusului și a razelor X cu care lucrăm și am rezolvat urgent problema medicală. Fără incizii chirurgicale, prin montarea endoscopică a unei proteze metalice, am restabilit scurgerea normală a bilei”, afirmă conf. Dr. Bogdan Mateescu, șef secție Gastroenterologie de la unitatea medicală amintită, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel