Ozana Barabancea, siluetă de invidiat după ce a SLĂBIT 60 de kg! La ce alimente a RENUNȚAT: Sunt combinaţii fatale

Ozana Barabancea    FOTO știridecluj
Ozana Barabancea a slăbit spectaculos. Dacă înainte cântărea mai bine de 100 de kilograme, astăzi, vedeta este foarte mândra de silueta ei subțire, pe care a obținut-o cu mult efort. 

Transformarea Ozanei Barabancea a început în anul 2017, când și-a micșorat stomacul. Treptat, vedeta a apelat și la alte intervenții chirurgicale, care au trasformat-o radical. 

"Eu acum mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una. Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele. Mi-au scos de pe burtă vreo 5 kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, iar această procedură este foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular. Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o paturică si am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viata mea fese, apoi am ţinut neapărat să-mi facă la ochi blefaroplastia pentru că vedeam la prim plan cum ochiul drept are o pleoapă care cade oarecum peste gene", a spus Ozana Barabancea într-o emisiune TV.

Cum arată dieta Ozanei Barabancea

"Eu îmi cântăresc mâncarea la sute de grame. Trebuie să am mereu trei mese pe zi. Uneori uit că sunt operată şi zic să mănânc şi eu mămăligă cu brânză şi smântână. Greşit! Două linguri au fost de ajuns… Mămăliga nu este un aliment uşor de digerat. Am un stomac de vrăbiuţă. Combinaţiile fatale: brânză topită pusă pe o bucăţică de piept la grătar este…doamne fereşte, nu! Vinete cu maioneză nu! La astea am făcut urât, urât! Ţine vreo oră. Îl sun pe domnul doctor şi are răbdare cu mine.. (…) Trebuie să fac sport, clar! Sportul e de bază! Dimineaţa un sfert de oră, exerciţii de kinetoterapie, cu blândețe. Trebuie să fac, obligatoriu pentru că altfel sunt… nu numai slabă, ci slăbită. Și nu vreau să fiu slăbită. Am şase exerciţii pe care le fac în decurs de 20 de minute. Aceleași, în fiecare zi, în aceeași ordine. Sunt exerciţii pentru spate şi pentru picioare obligatoriu.", a precizat vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel