Opt alimente pe care regina Elisabeta NU le mănâncă niciodată, deși sunt sănătoase

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu mănâncă orice. Unele alimente, deși sunt delicioase, nu sunt incluse în meniul reginei. 

Iată care sunt cele opt alimente de care regina Elisabeta nu se atinge. 

1. Paste făinoase

Regina Elisabeta nu consumă paste făinoase și alte feluri de mâncare care conțin amidon. Deci, fără paste carbonara!

2. Cartofi

Regina Angliei nu mănâncă niciodată cartofi. La fel ca pastele făinoase, cartofii conțin amidon.

3. Friptura în sânge

În locul unei fripturi preparate rapid, în sânge, regina Elisabeta preferă carnea făcută pe grătar.

4. Ouă de găină

Pe masa reginei nu vor exista niciodată ouă de găină, ci doar ouă de prepeliță.

5. Ceapă și usturoi

Fără ceapă și usturoi atât la masă, cât și în mâncare. 

6. Pâine cu coajă crocantă

Regina Angliei nu iubește pâinea cu coajă crocantă.

7. Legume și fructe nesezoniere

Fructele sau legumele nesezoniere nu au ce căuta în meniul reginei. Aceasta mănâncă aceste produse doar când este sezonul lor.

8. Banane întregi

La Casa Regală, să mănânci banana întreagă este considerat un lucru dizgrațios. De aceea, regina mănâncă bananele tăiate în bucățele, cu ajutorul furculiței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel