Operații sistate la două mari spitale din București din lipsa apei. Reacția Apa Nova: rețeaua nu se află în administrarea companiei
02 iul, 12:50

Salon de spital    FOTO: pexels.com
EXCLUSIV
Reprezentanții companiei Apa Nova au oferit o reacție în problema avariei înregistrate la Spitalul Fundeni și la Institutul C.C. Iliescu.  

Vineri dimineață, 2 iulie, două mari spitale din București au anunțat că sistează toate intervențiile chirurgicale din pricina lipsei de apă. O avarie la conducta de apă le împiedică să-și desfășoare activitatea.

Reprezentanții companiei Apa Nova din București au oferit o reacție:

”Avaria care a afectat activitatea Institutului Clinic Fundeni și a Institutului pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din București a survenit pe rețelele interioare de alimentare cu apă ale unităților spitalicești, rețea care nu se află în administrarea companiei Apa Nova. Cu toate acestea, compania Apa Nova a deplasat în mod proactiv echipe operaționale la fața locului care intervin în mod voluntar în zonă la această oră, pentru a remedia avaria și pentru a minimiza intervalul de întrerupere în furnizarea cu apă”. 

Ministerul Sănătății anunță, tot astăzi, într-o informare că urgențele medicale vor fi redirecționate spre alte unități spitalicești.

G Ad:

 

 

Ştiri Recomandate

Radioterapia activează gene care vindecă inima
Somnul bun ar putea preveni boala Alzheimer
ZODIAC: 4 zodii care se căsătoresc numai din dragoste
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri