Operații sistate la două mari spitale din București din lipsa apei. Reacția Apa Nova: rețeaua nu se află în administrarea companiei

Salon de spital    FOTO: pexels.com
EXCLUSIV
Reprezentanții companiei Apa Nova au oferit o reacție în problema avariei înregistrate la Spitalul Fundeni și la Institutul C.C. Iliescu.  

Vineri dimineață, 2 iulie, două mari spitale din București au anunțat că sistează toate intervențiile chirurgicale din pricina lipsei de apă. O avarie la conducta de apă le împiedică să-și desfășoare activitatea.

Reprezentanții companiei Apa Nova din București au oferit o reacție:

”Avaria care a afectat activitatea Institutului Clinic Fundeni și a Institutului pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din București a survenit pe rețelele interioare de alimentare cu apă ale unităților spitalicești, rețea care nu se află în administrarea companiei Apa Nova. Cu toate acestea, compania Apa Nova a deplasat în mod proactiv echipe operaționale la fața locului care intervin în mod voluntar în zonă la această oră, pentru a remedia avaria și pentru a minimiza intervalul de întrerupere în furnizarea cu apă”. 

Ministerul Sănătății anunță, tot astăzi, într-o informare că urgențele medicale vor fi redirecționate spre alte unități spitalicești.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel