Oncologia de la Spitalul din Miercurea Ciuc, activitate suspendată două săptămâni

Clădirea Spitalului Județean din Miercurea Ciuc  FOTO: Facebook Spitalul Județean Miercurea Ciuc
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a anunțat că secția de Oncologie îşi va suspenda activitatea două săptămâni.

În intervalul 29 iulie şi 11 august 2019, Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc îşi va suspenda activitatea din cauza unor lucrări de renovare la acoperişului unității şi de extindere a reţelei de oxigen.

Reprezentanții Spitalului din Miercurea Ciuc mai precizează, într-un comunicat citat de ziarullumina.ro, că bolnavii sub tratament oncologic şi cei care primesc tratament în ambulatoriu vor primi indicaţiile de tratament de la specialişti şi vor fi reprogramați după finalizarea lucrărilor. În ce privește acei pacienţi care au nevoie de tratament de urgenţă, ei îl vor primi în secţiile corespunzătoare diagnosticului.

Managerul unității din Miercurea Ciuc susține, conform sursei citate, că "este vorba de reparaţii care trebuie efectuate neapărat pentru buna funcţionare a secţiei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel