Oana Dobrovolschi, studentă, la Maratonul Vaccinării: toți vrem același lucru, să scăpăm odată de COVID

EXCLUSIV
Oana Dobrovolschi, studentă în anul V la UMF București, voluntară la Maratonul Vaccinării, spune că a impresionat-o dorința oamenilor de a se imuniza de COVID.

Prezentă și la a doua ediție a Maratonului Vaccinării de la București, Oana Dobrovolschi, studentă în anul V la UMF București spune că a fost uimită de numărul impresionant de studenți care s-au implicat voluntar în acțiunea de vaccinare. 

”A fost un număr impresionant de studenți mai ales acum la rapel, când au fost și mai mulți decât prima oară. Sincer, neașteptat, dar 60-80 de studenți pe tură, implicarea lor a fost absolut fenomenală. Toți doritori să ajute și să se implice pentru un scop mai mare. Toți vaccinați”, afirmă Oana Dobrovolschi.

În opinia sa, cei care vor să se vaccineze și cei care nu vor să se vaccineze, cu toții doresc același lucru: o lume fără COVID. ”Toți vrem același lucru: să scăpăm odată de pandemie. și să scăpăm odată de COVID. Tot ce îmi doresc este ca toți să facem acel pas de a ne vaccina până se obține acea imunitate de grup și să scăpăm”.

Ea mărturisește că oboseala resimțită în urma orelor de la Maratonul Vaccinării a fost una mulțumitoare. ”Am fost obosită, dar acea oboseală pot să zic că am simțit că a meritat tot ce am făcut”, adaugă tânăra.

S-a arătat impresionată de dorința oamenilor care au venit la Maratonul Vaccinării de a se imuniza. ”A fost dorința lor de a se vaccina mai ales că au fost mai multe grupe de vârstă, au fost și tineri, au fost și oameni mai în vârstă care, cu toate greutățile, au venit până aici să se vaccineze și să facă un bine și să ne ajute pe toți să terminăm cu COVID”, afirmă Oana Dobrovolschi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel