O profesoară a aflat că are COVID în timpul zborului și s-a izolat 5 ore în baia avionului
30 dec 2021, 20:04

Avion
O profesoară din State s-a simțit rău în timpul unui zbor spre Islanda și s-a testat pentur COVID. Cum rezultatul a fost pozitiv a decis voluntar să se izoleze în baia avionul cât a durat întregul zbor, adică 5 ore.

Marisa Fotieo, o profesoară din Michigan, Statele Unite ale Americii, călătorea, voluntar, în vacanță, spre Islanda când a început să se simtă rău. Ea se afla într-un zbor către Reykjavik, Islanda, din Chicago, pe 20 decembrie, când a început să o doară gâtul.

Avea la îndemână truse de testare rapidă, Fotieo a decis să ia una „și în cele două secunde” a descoperit că este pozitivă cu infecția COVID.

”Sunt 150 de oameni în zbor și cea mai mare teamă a mea a fost să nu dau mai departe virusul”, a spus ea pentru TODAY. De aceea, a decis că ar fi mai sigur pentru toată lumea să se izoleze, în carantină, în baia avionului pentru restul zborului, care a estimat că a durat cinci ore.

De acolo s-a filmat, iar video-ul postat de ea pe TikTok a avut peste 4 milioane de vizualizări pe TikTok. În cele cinci ore, însoțitorul de zbor Ragnhildur „Rocky” Eiríksdóttir i-a dus mâncare și ”a verificat-o în mod constant”.

După ce a aterizat, Marisa a schimbat date de contact cu însoțitorul de zbor, apii a intrat în carantină în hotelul Crucii Roșii din Islanda. Spre surprinderea ei, Eiríksdóttir i-a trimis flori și un brad de Crăciun cu lumini, astfel încât să poată simți o parte din magia Crăciunului în ciuda faptului că trebuie să fie în carantină singură, arată USA Today.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?