O femeie a avut COVID, s-a vindecat, dar apoi a murit. Caz cutremurător la Arad

Infecția COVID
O angajată a Direcției de Asistență Socială Arad s-a infectat, a făcut o formă gravă de COVID și, chiar dacă se vindecase de coronavirus, afectarea pulmonară a fost prea mare. Azi dimineață, ea a decedat.

Arădeanca Elena Benko, în vârstă de 60 de ani, angajată a Direcției de Asistență Socială Arad. Problemele eu au început în urmă cu mai bine de o lună de zile, notează Aradon. Femeia a crezut că e foarte răcită, dar de fapt avea COVID-19. Și-a luat concediu medical, izolându-se la domiciliu, dar starea sa s-a agravat și, după o săptămână, a ajuns la spital, la ATI. Medicii au constatat însă, la momentul internării, că plămânii ei erau deja foarte afectați. După două săptămâni, a fost testată negativ la coronavirus și era declarată vindecată de COVID. Dar starea ei nu era deloc bună, pentru că virusul îi atacase mult prea agresiv plămânii. Femeia a fost transferată pe o secție normala de ATI, unde a continuat să lupte pentru supraviețuire. Din păcate, luni dimineață, medicii i-au declarat decesul. Elena Benko avea 60 de ani (împliniți chiar luna aceasta).

„Vestea pe care am primit-o în această dimineață ne-a întristat și ne este tare greu să o acceptăm, colega noastră Elena Benko s-a stins, lăsând în urmă durere si tristețe. Cu greu ne găsim cuvintele în aceste momente în care știm că un om minunat, o colegă pe care te puteai baza întotdeauna nu mai este și nu va mai fi niciodată. Drum lin către stele, dragă Elena! Colectivul Direcției de Asistență Socială Arad este alături de familia îndoliată căreia îi transmite sincere condoleanțe!” – a scris, luni dimineață, pe Facebook, Oana Pârvulescu, directorul Direcției de Asistență Socială Arad.

În urmă cu două săptămâni, și o angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a murit din cauza COVID. Familia acesteia a fost decimată de coronavirus, în interval de 14 zile decedând patru membri din cauza COVID. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel