Noua normalitate din film și teatru. Expert: industriile creative rezistă
13 sep, 13:57
Expertul de film Cătălin Anchidin a vorbit la Interviurile Dc News și DC Medical despre noua normalitate în lumea culturală, în vreme de pandemie.
Online
EXCLUSIV

La Interviurile DC News și DC Medical, expertul de film Cătălin Anchidin a afirmat că e o performanță că industriile creative s-au încăpățânat și s-au adaptat la situația pandemică.

”Lumea culturală a reuşit să se adapteze noii normalităţi. În toată perioada asta, chiar dacă teatrele şi cinematografele au fost închise, în partea de după lockdown – nu doar perioada celor două luni (n. r. din starea de urgență), ci și partea de după, când cinematografia a reușit performanța să se adapteze, inclusiv teatrele – să existe proiecții, spectacole în aer liber respectând condițiile de protecție sanitară și distanțare socială.

A fost o performanţă, şi este în continuare că industriile creative în general se încăpăţânează şi rezistă în noile condiţii şi în noua normalitate. Îi felicit mai ales pe cei care sunt organizatori şi responsabili de astfel de evenimente", a declarat Cătălin Anchidin.


Ştiri Recomandate

Ficat
EXCLUSIV
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri