Noua normalitate din film și teatru. Expert: industriile creative rezistă

Online
EXCLUSIV
Expertul de film Cătălin Anchidin a vorbit la Interviurile Dc News și DC Medical despre noua normalitate în lumea culturală, în vreme de pandemie.

La Interviurile DC News și DC Medical, expertul de film Cătălin Anchidin a afirmat că e o performanță că industriile creative s-au încăpățânat și s-au adaptat la situația pandemică.

”Lumea culturală a reuşit să se adapteze noii normalităţi. În toată perioada asta, chiar dacă teatrele şi cinematografele au fost închise, în partea de după lockdown – nu doar perioada celor două luni (n. r. din starea de urgență), ci și partea de după, când cinematografia a reușit performanța să se adapteze, inclusiv teatrele – să existe proiecții, spectacole în aer liber respectând condițiile de protecție sanitară și distanțare socială.

A fost o performanţă, şi este în continuare că industriile creative în general se încăpăţânează şi rezistă în noile condiţii şi în noua normalitate. Îi felicit mai ales pe cei care sunt organizatori şi responsabili de astfel de evenimente", a declarat Cătălin Anchidin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel