Nou caz de CORONAVIRUS la Ministerul Sănătății. Al 5-lea de luna asta

Infecția COVID
Ministerul Sănătății a confirmat un nou caz de infecție cu noul coronavirus, dar acesta nu are legătură directă cu primele patru confirmate la începutul lunii, persoana infectată fiind dintr-un alt departament. 

Ministerul Sănătății a confirmat un nou caz de infecție cu noul coronavirus. „Angajatul este simptomatic și se află, în prezent, într-o  unitate sanitară de specialitate”, se arată într-un comunicat. 

Ministerul Sănătății a anunțat Direcția de Sănătate Publică București care va demara o anchetă epidemiologică, conform normelor în vigoare.

În cursul zilei de mâine va fi efectuată o noua procedură de dezinfecție/nebulizare a spațiilor de lucru din cadrul ministerului.

Acesta este al cincilea caz de infectare depistat la Ministerul Sănătății, dar nu are legătură directă (adică nu este contact direct) cu primele patru, depistate la începutul lunii. „Contacții acelui prim grupă de persoane infectate, care au însmenat circa 100 de  persoane, au fost negative la testele COVID-19”, au anunțat oficialii din Ministeer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel