Nicușor Dan, explicații: stimulentele financiare pentru nou-născuți, maternitate și persoane cu dizabilități se vor da. „E o eroare umană”
13 sep, 15:03

Primarului General al Capitalei, Nicușor Dan, încearcă să calmeze spiritele după ce un anunț de pe site-ul Generale de Asistență Socială a Municipiului București arăta că nu se va mai face procesarea cererilor pentru acordarea stimulentelor financiare pentru nou-născuți, mamele lor și persoanele cu dizabilități.

„Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuți, vouchere materna și persoane adulte cu dizabilități să nu mai fie plătite.

Dintr-o eroare umană, anunțul apărut pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București nu corespunde realității.

În continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuți, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilități, copii cu dizabilități, familii monoparentale și sprijin pentru prevenirea abandonului școlar.

Acestea urmează să fie plătite în același cuantum ca până acum”, a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan.

G Ad:

Declarația lui vine după ce un anunț de pe site-ul Generale de Asistență Socială a Municipiului București arăta că nu se va mai face procesarea cererilor pentru acordarea stimulentelor financiare pentru nou-născuți, mamele lor și persoanele cu dizabilități.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri