Nico a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19. Cum se simte artista acum: "Mi-am făcut acasă 3 teste..."
11 ian, 19:32

Nico a fost infectată pentru a doua oară
Nico a trecut prin momente delicate după ce s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară. Artista a dezvăluit care este starea ei de sănătate.

Nico a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19. Cum se simte artista acum: "Mi-am făcut acasă 3 teste..."Descriere foto: Nico, sursa instagram

Nico a trecut prin momente delicate după ce s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară. Artista a dezvăluit care este starea ei de sănătate.

Nico a povestit că a ieșit recent din izolare. Artista s-a infectat pentru a doua oară cu virusul care a împânzit o lume întreagă, însă nu știe de unde l-a contractat. Vedeta a mărturisit că a început să se simtă rău, avea amețeli, dureri de cap și febră, motiv pentru care a decis să facă mai multe teste rapide acasă, care i-au arătat rezultatul negativ. Acesta și-a dat seama că ceva nu este în regulă, astfel că a decis să meargă la spital, acolo unde a făcut un test PCR. Din nefericire, acesta a ieșit pozitiv. Ulterior, Nico și-a anunțat medicul de familie. Din fericire, artista a contractat o formă ușoară a virusului, în comparație cu prima dată când a fost infectată cu virusul ucigaș.

„Eram acasă de o săptămână și ceva. Am avut amețeală, dureri de cap, cam astea au fost simptomele și temperatură într-una din zile. Și dacă am văzut că nu trece, am zis hai să vedem ce e. Mi-am făcut acasă 3 teste, toate negative. Simțeam, totuși, că ceva nu e în regulă și m-am dus la spitalul din Ploiești, mi-am făcut test PCR și așa am depistat că sunt pozitivă. Acasă toate testele mi-au ieșit negative. În momentul acela am sunat doctorul, mi-a dat tratamentul de Covid și a fost foarte ok.

Citește continuarea pe Spectacola și alfă cum a evoluat starea artistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

BILANȚ COVID-19, 28 mai 2022. Cifrele zilei

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?