A murit femeia infectată cu COVID-19 care se afla în ambulanța ce a căzut de pe pod

Pacienta din ambulanța a murit
Pacienta cu COVID-19 care era transportată în ambulanța implicată într-un accident rutier a murit. 

Pacienta infectată cu SARS-CoV-2 care se afla în ambulanța implicată într-un accident rutier a murit. Femeia era transportată de la Orșova la Târgu Jiu cu o ambulanță care, după ce a intrat în coliziune cu o altă mașină, a plonjat într-o râpă.
În urma accidentului au fost rănite patru persoane, respectiv șoferul, pacienta și încă două femei (medic și asistentă) care se aflau în autospecială. 
Potrivit unor surse medicale citate de adevărul.ro, pacienta a suferit un traumatism toracic, iar decesul a fost produs de un stop cardio respirator.  De asemenea, ambulanţierul prezenta o traumă toracică şi de bazin şi a fost transferat la Craiova. Asistentul medical avea o fractură deschisă la picior, iar medicul avea fracturat un antebraţ.
Ambulanța a căzut de pe un pod după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism, ce era condus de un tânăr de 25 de ani și care a virat la stânga chiar în momentul în care era depășit de mașina Ambulanței.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel