Motivul pentru care un bărbat a păcălit cadrele medicale să îi facă a treia doză de Pfizer. Cum se simte acum

Vaccin
Un bărbat din Dorohoi a păcălit cadrele medicale și i s-a administrat o a treia doză a vaccinului produs de compania Pfizer. La scurt timp, acesta a declarat că își dorește să facă și a patra doză de vaccin.

Un bărbat din județul Botoșani a reușit să păclească cadrele medicale și să i se administreze o a treia doză a vaccinului. Ca urmare a faptului că reprezentanții companiei Pfizer au spus că recomandă un al doilea rapel, bărbatul din Dorohoi a decis că mai are nevoie de încă o doză. Acesta ar fi spus că în urma imunizării s-a simțit mult mai bine, iar serul i-a îmbunătățit vederea și auzul. 

Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani, a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a oferi detalii despre cazul bărbatului de 49 de ani care a reușit să păcălească cadrele medicale. Ea a explicat cum a reușit bărbatul să păcălească cadrele medicale și, de asemenea, a spus că bărbatul a solicitat și a patra doză.

Detalii găsiți într-un material pe DC NEWS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel