Motivația zilei: Urmează cei 3 R

Motivatia zilei - Foto: Freepick @black.salmon
Iată motivația zilei:

"Urmează cei 3 R: respect pentru tine, respect pentru alţii, responsabilitatea pentru toate acţiunile tale" - Dalai Lama

*Dacă îți place articolul, ne poți susține un share pe pagina de Facebook

Sănătatea mintală include bunăstarea noastră emoțională, psihologică și socială. Aceasta afectează modul în care gândim, simțim și acționăm. De asemenea, ajută la determinarea modului în care gestionăm stresul, relaționăm cu ceilalți și facem alegeri sănătoase. Sănătatea mintală este importantă în fiecare etapă a vieții, din copilărie și adolescență până la vârsta adultă.

Sănătatea mentală și cea fizică sunt componente la fel de importante ale sănătății generale.

De exemplu, depresia crește riscul pentru multe tipuri de probleme de sănătate fizică, în special pentru afecțiuni de lungă durată, cum ar fi diabetul, bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale. În mod similar, prezența unor afecțiuni cronice poate crește riscul de boli mintale.2

1. -imagine fara descriere- (motivatia-zilei_49813700.jpg)

 

"Motivația zilei" este noua rubrică a DC Medical de la care vei afla, atât de la înalții lideri spirituali ai lumii, cât și de la psihologi și medici cele mai puternice mesaje motivaționale pentru a-ți începe ziua perfect, pentru a-ți curăța mintea și trupul și pentru a avea o viață sănătoasă și frumoasă.

Alte mesaje motivaționale de care să ții cont:

Motivația zilei: Scopul de a fi mai bun

Motivația zilei: Nu te ascunde în spatele minciunii

Motivația zilei: Te sabotează!

Motivația zilei: De unde vin gândurile negre. Cu ce ești dator viitorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel