Motivația zilei: Te sabotează!

Motivatia zilei - Foto: Freepick
EXCLUSIV
Iată motivația zilei!

"Refuzul de a merge la psiholog, te sabotează! Scopul tău este să ai real grijă de tine. Ocupă-te de sănătatea mentală" - Radu Leca

*Dacă îți place articolul, ne poți susține un share pe pagina de Facebook

Sănătatea mintală include bunăstarea noastră emoțională, psihologică și socială. Aceasta afectează modul în care gândim, simțim și acționăm. De asemenea, ne ajută să determinăm modul în care gestionăm stresul, relaționăm cu ceilalți și facem alegeri. Sănătatea mintală este importantă în fiecare etapă a vieții, din copilărie și adolescență până la vârsta adultă.

De-a lungul vieții, dacă vă confruntați cu probleme de sănătate mintală, gândirea, dispoziția și comportamentul dumneavoastră ar putea fi afectate.

2. -imagine fara descriere- (motivazia-zilei_91712400.jpg)

"Motivația zilei" este noua rubrică a DC Medical de la care vei afla, atât de la înalții lideri spirituali ai lumii, cât și de la psihologi și medici cele mai puternice mesaje motivaționale pentru a-ți începe ziua perfect, pentru a-ți curăța mintea și trupul și pentru a avea o viață sănătoasă și frumoasă.

Alte mesaje motivaționale de care să ții cont:

Motivația zilei: Scopul de a fi mai bun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel