Monica Anghel, secretul siluetei, la 50 de ani. Cum arată MENIUL ei: Dacă îmi cumpăr un covrig, până a doua zi NU mai mănânc NIMIC

Monica Anghel - Foto: Instagram Monica Anghel
Monica Anghel a vorbit despre regimul alimentar pe care îl urmează în fiecare zi și care este secretul siluetei sale, după ce a slăbit enorm.

Monica Anghel se poate mândri cu o siluetă de invidiat, la vârsta de 50 de ani. Pentru acest lucru, artista face însă destul de multe sacrificii, iar sportul este nelipsit din viața ei.

"Îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până la 13:00, iar până a doua zi nu mai mănânc nimic"

"În perioada de pandemie am mai pus puțin, dar deja le-am dat jos, mi-am revenit. Sunt bine, sunt ok. Am foarte mare grijă la ce mănânc, carne slabă, să nu mănânc greșit, de cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală, iar aici fac ce știu eu că am voie să fac, iar când nu ajung la sală, fac acasă.

O zi pe săptămână nu fac, e cheat day la sport, dar la mâncare nu prea. Dacă simt nevoia de dulce, mănânc un fruct. În schimb, mi se face poftă de covrigi, iar la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până la 13:00, iar până a doua zi nu mai mănânc nimic, dar beau multă apă.", a spus Monica Anghel, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, citează Spectacola.ro

În ce constă meniul Monicăi Anghel

"Dimineața am început cu ananas azi, iar la prânz am mâncat o bucățică de cârnăcior din carne slabă cu un castravete murat, iar diseară nu știu dacă mai mănânc.

Dacă mi se face foame seara, mănânc o ciorbă, o salată. În ceea ce privește carnea, mai mănânc pește, pui, curcan. Curcanul e bun și la cuptor, și supă cu legume multe, ciorbă.

Sunt pricepută în bucătărie, trebuie să fac pentru că e copilul. Soțul își gătește numai ce nu mâncăm noi: gras și afumat.", a mai dezvăluit artista.

Monica Anghel a avut momente în care și-a pierdut încrederea în sine

Chiar dacă acum este o femeie foarte optimistă și sigură pe ea, Monica Anghel a avut și momente în care și-a pierdut speranța.

"Am avut și eu o perioadă în care mi-a fost extrem de greu și anume atunci când m-am operat pe coloană, când am avut pareza aceea de 98% pe piciorul drept. Recuperarea a durat enorm, respectiv un an și 3 luni și în primele luni vedeam că nu se întâmplă nimic, credeam că n-o să mai pot folosi piciorul. Se pare că fiecare dintre noi avem resurse pe care nici măcar nu le conștientizăm. Eu le-am găsit în interiorul meu, nu am renunțat nicio secundă la mine și la dorința mea. Toată familia mea m-a susținut, în afară de terapeuți. Însă, cel mai mare susținător a fiecăruia dintre noi suntem chiar noi.", a mai declarat ea.

Artista, dezamăgită de prieteni

"În ultimul timp, mi-au tot spus oamenii că vor să dea de mine și din piață li s-a spus că nu mai cânt sau dacă cânt le cer bani mulți. Nu este adevărat, eu sunt disponibilă. Zvonurile au fost lansate de niște prieteni." , a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel