Monica Althamer, din nou secretar de stat la Ministerul Sănătății. Horațiu Moldovan, eliberat din funcție pleacă

Monica Emanuela Althamer. Foto: Facebook
Monica-Emanuela Althamer a fost numită, pentru a doua oară, la Ministerului Sănătății. Ea îl înlocuiește pe Dr Horațiu Moldovan, care a fost eliberat din funcție.

Un al doilea secretar de stat adus de PNL este înlocuit de unul apropiat USR. 

Monica-Emanuela Althamer a fost numită, pentru a doua oară, în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîțu, publicată în Monitorul Oficial. Ea a mai fost secretar de stat și în primul mandat al ministrului Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății, care a durat 7 luni și jumătate și s-a încheiat la 4 ianuarie 017. 

Premierul Florin Cîțu a decis, totodată, eliberarea din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății a lui Horațiu Moldovan, un apropiat al PNL care deținea funcția din noiembrie 2019. El fusese numit de fostul preier Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel