Modificări endocrinologice la menopauză, cu dr Cristina BLOȚ la DICȚIONAR DC MEDICAL

Dr Cristina Bloț, la DC Medical
  LIVE
Dr Cristina BLOȚ, medic specialist în endocrinologie, dar și diabet, nutriție și boli metabolice, vine astăzi, de la ora 16.00, la DICȚIONAR DC Medical, pentru a ne explica ce modificări endocrinologice apar în corpul unei femei atunci când intră la premenopauză și, ulterior, la menopauză.

Dr Cristina BLOȚ și-a dobândit specializările în Endocrinologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice în SUA și are o experiență de peste 10 ani în sistemul de sănătate american.

„Am avut parte de o pregătire profesională intensă, cu standarde înalte și stricte. Am învățat direct de la profesori și doctori dedicați profesiei, implicați în activitatea de cercetare, deschizători de drumuri. Această experiență mă definește ca medic, dar și ca om. M-am întors în România cu speranța că medicina poate fi practicată la standarde înalte și aici și cu dorința de a împărtăși din experiența mea într-un sistem de sănătate diferit de cel românesc, pacienților și personalului medical”, a dezvăluit dr Cristina Bloț, EXCLUSIV pentru DICȚIONAR DC MEDICAL. 

În ediția de astăzi a emisiunii, specialistul va vorbi despre modificările endocrinologice care apar în premenopauză și apoi în menopauză. Vom afla care sunt cele mai frecvente, ce manifestări au ele, ce putem face ca să trecem ușor peste efectele lor și ce tratamente sunt disponibile pacientelor din România.  

Emisiunea DICȚIONAR DC MEDICAL va fi difuzată astăzi, de la ora 16.00, simultan, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel